Bezoek de open dag Klimaat Klas op 2 November 2024

Tijdens de Montfoort open bedrijvendag lanceren we de Klimaat Klas opleiding voor BBL stages Monteur Werktuigkundige Installaties niveau 2 en Eerste Monteur Utiliteit niveau 3.

Nieuwe Opleidingen Gelanceerd Tijdens Montfoort Open Bedrijvendag

Montfoort, 2 november – Tijdens de jaarlijkse Open Bedrijvendag op 2 november van 10:00-15:00 in Montfoort, een evenement dat lokale bedrijven en hun innovaties en werkzaamheden in de schijnwerpers zet, lanceren we twee nieuwe programma's onder de naam "Klimaat Klas". Deze opleidingen zijn speciaal ontworpen voor BBL-studenten die zich willen specialiseren als Monteur Werktuigkundige Installaties (niveau 2) en Eerste Monteur Utiliteit (niveau 3).

De "Klimaat Klas" programma's richten zich op duurzaamheid en milieubewuste technieken binnen de installatietechniek, en spelen in op de groeiende vraag naar gespecialiseerde kennis over klimaatbeheersing en energie-efficiënte systemen. De opleidingen bieden zowel theoretische kennis als praktijkervaring, met een nadruk op hands-on training en real-world toepassingen.

"We zijn enthousiast om deze nieuwe richting aan te bieden en onze studenten de tools te geven die ze nodig hebben om succesvol te zijn in deze essentiële en snelgroeiende industrie.
De opleidingen zijn beschikbaar voor inschrijving vanaf de Open Bedrijvendag en zullen beginnen in het komende schooljaar. Voor meer informatie over de programma's en inschrijvingsvoorwaarden kunnen geïnteresseerden contact opnemen met het opleidingsinstituut of hun website bezoeken.

Meer info op: www.blr-bimon.nl/opendag

Meer nieuwsberichten

Contact

Wilt u meer weten of heeft u feedback? Neem dan contact met ons op!